Loopbaan2023-06-15T11:05:06+00:00
LOOPBAAN

Van leerling tot directielid

Van leerling monteur, naar projectleider of zelfs een rol in het management. Het kan bij ons allemaal. Wij bieden je namelijk als je dat wilt alle ruimte voor opleidingen en cursussen. Dat stimuleren we en gaat niet alleen om je vakgebied. Ook cursussen voor persoonlijke ontwikkeling zoals communicatietrainingen, cursussen voor het omgaan met lastige situaties, professionele houding et cetera laten we je graag volgen.

  • Opleiding of ervaring?

  • Enthousiasme?

  • Leergierig?

WERKEN & LEREN

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en ingeschreven bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dat betekent, dat je bij ons niet alleen stage kunt lopen, maar ook een MBO-leerbaan kunt krijgen, via een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) of een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Kies je voor een BOL, dan ben je het grootste deel van de week op school en een klein deel bij ons in de praktijk. Bij een BBL is dat andersom; dan leer je voornamelijk het vak in de praktijk en slechts één of twee dagen per week op school.

10

BOL posities

20

BBL posities
BOKHORST ACADEMY

Vakkennis op peil brengen en houden

Van leerling monteur, naar projectleider of zelfs een rol in het management. Het kan bij ons allemaal. Wij bieden je namelijk als je dat wilt alle ruimte voor opleidingen en cursussen. Dat stimuleren we en gaat niet alleen om je vakgebied. Ook cursussen voor persoonlijke ontwikkeling zoals communicatietrainingen, cursussen voor het voeren van moeilijke gesprekken met klanten, professionele houding et cetera laten we je graag volgen.

  • Opleiding of ervaring?

  • Enthousiasme?

  • Leergierig?

EXPERTISES EN VAKGEBIEDEN

Als installatietechnisch bedrijf hebben we verschillende functiegroepen in diverse vakgebieden.

Het gaat bij Bokhorst om werk met betrekking tot klimaat, loodgieterswerk en op kantoor. Waar je interesse ook naar uitgaat, wij leren je het vak graag.

“Ik was 14 jaar en had eigenlijk geen zin meer in school. Toen begon ik bij Bokhorst. Inmiddels werk ik hier al ruim 50 jaar.”

“De saamhorigheid hier is echt heel groot. Dus als dat nodig is, dan helpen we elkaar als collega’s met allerlei hand-en-spandiensten. Zo hoort dat.”

“De platte organisatie en de Rotterdamse mentaliteit van ‘gewoon doen’ vind ik heerlijk om in te werken. Het is trouwens nog een toffe locatie ook hier aan de Boelewerf.”

Veel gestelde vragen

Als je interesse hebt en meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.

Welke opleiding is belangrijk?2023-04-02T08:04:38+00:00

Opleiding en diploma’s kunnen je een streepje voor geven, maar ook daar hebben we niet altijd harde voorwaardes of eisen in.

Welke eigenschappen moet een installateur hebben?2023-04-02T08:06:00+00:00

Wat we hoe dan ook altijd verlangen is enthousiasme en leergierigheid. Die eigenschappen heb je wel bij ons nodig. Want alleen dan kan je in ons team meedoen.

Ik heb geen werkervaring, is dat een probleem?2023-04-02T08:08:29+00:00

Werkervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar is voor ons niet altijd een eis.

Mijn vacature staat er niet bij?2023-04-02T08:10:12+00:00

Ons bedrijf bestaat al vele decennia en we groeien gestaag door. Daarom hebben wij altijd plaats voor nieuwe, enthousiaste collega’s, met of zonder vakkennis en ervaring. Ben jij dat? Neem dan even contact op.

Ga naar de bovenkant