WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Bokhorst Installatietechniek.

Wij zijn Bokhorst Installatietechniek. Met ruim 100 collega’s spelen wij als installatiebedrijf een belangrijke rol in het verduurzamen van de wereld waarin we leven.

Ons werk omvat namelijk het installeren en onderhouden van alle technische systemen en voorzieningen die nodig zijn in een woning, een wooncomplex of een bedrijfspand, op een zo energiezuinig mogelijke manier. Denk daarbij aan sanitaire voorzieningen, waterleidingen, rioleringen en verwarmingsinstallaties, maar ook ventilatie, airconditioning en dak- en zinkwerkzaamheden.

De projecten waarin wij werken zijn nieuwbouw, verbouw, renovatie, transformatie of periodiek onderhoud en reparatie van woningen en bedrijfspanden. Werken bij Bokhorst is altijd uitdagend en geen dag is hetzelfde.

OOK DIT IS BOKHORST

Een mooi team

Naast alle mooie projecten, die we altijd als één groot team verzorgen, vinden we collegialiteit en een informele werksfeer heel belangrijk. Zo hebben we ook van tijd tot tijd uiteenlopende bedrijfsfeestjes.

Ons bedrijf bestaat al vele decennia en we groeien gestaag door. Daarom hebben wij altijd plaats voor nieuwe, enthousiaste collega’s, met of zonder vakkennis en ervaring. Ben jij dat? Bekijk dan onze vacatures.

80%

Medewerkers

20%

ZZP-ers