VACATURE Monteur Service & Onderhoud

De invulling van jouw rol als monteur is uiteraard geheel afhankelijk van jouw kennis-/ervaringsniveau. Zo kan je starten als onderhoudsmonteur en bieden wij jou de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot zelfstandig servicemonteur. Maar wat houdt dit nu in?

Als monteur bij onze klimaat afdeling vervul je een belangrijke rol bij het in stand houden van de diverse W-installaties van onze klanten. Je bent het gezicht naar onze klant en bent in staat de vertaling te maken van de techniek naar de gebruiker. Hierbij heb je nauw contact met je collega’s in het werkveld en kantoor. Samen dragen we zorg voor een zo goed mogelijk werkende installatie met een minimum aan storingen. Dit van een huisinstallatie tot een collectieve installatie voor een winkelcentrum of bedrijfspand. Je zorgt voor een goede werkadministratie waarbij de geconstateerde storing met de geboden oplossing en eventueel gebruikt materiaal duidelijk vermeldt is. Bij onderhoud verzorg je een goede rapportage van de werkzaamheden en vermeldt je bijzonderheden/adviezen voor de onderhouden installatie. Hiervoor beschik je over een tablet/telefoon om deze digitaal te verwerken.

Als service- en onderhoudsmonteur verricht je de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan CV ketels, mechanische ventilatie, WTW ventilatie, luchtbehandelingskasten, koelinstallaties en zo ook aan eventueel warmtepompen. Hier doe je een gedegen check volgens de wet- & regelgeving en voldoe je aan de onderhoudsvoorschriften vanuit de fabrikant. Hiermee draag je bij aan een goed werkende installatie met het doel om storingen in de toekomst te voorkomen. Mocht zich toch een storing voordoen, acteer je adequaat en ben je in staat zelfstandig een goede analyse te doen van de storing en deze te verhelpen. Dit beperkt zich niet alleen tot de storingen van de ketel, ventilatie of warmtepomp zelf maar kan ook regeltechnisch dan wel waterzijdig zijn zoals problemen aan radiatoren, appendages of leidingwerk.

Voldoening

  • Opleidings- en groeikansen
  • Uitstekend salaris
  • CAO voor Metaal en Techniek
  • Pensioen

Wat vragen wij

  • 32 tot 40 uur
  • Ervaring in bovenstaande werkzaamheden
  • Enthousiasme
  • Vakmanschap CO Service & Onderhoud

Wie ben jij?

Heb je al de nodige werkervaring en vakkennis en wil je meedoen in ons team? Of heb je interesse om een mooi vak te leren met de kans op een goede baan in een tof team? Dan ben je bij ons altijd aan het goede adres. Werkervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar is voor ons niet altijd een eis.

Dit wordt automatisch gegenereerd
Als je geen relevante documenten hebt kan het zo zijn dat we deze nog opvragen.